Thursday, August 27, 2009

MisTeri Kehilangan Kunci KereTa Ku

Pada 26 August sempena hari kedua terakhir di Hotel Sentral Kuala Lumpur sempena kursus induksi yang dah pon berlangsung selama due minggu ni..Hari ni 27 August last day la. Hari ni jwb exam. Dari kol 830 sampai 1230 tp aku buat smpi 1120..haha..tembak n goreng je..aku goreng ikan, so laju je la..hehe..cepat je..hope2 lulusla..
Ok ok, berbalik kepada misteri kehilangan kunci ku..konon2 petang semalam nk amik brg dlm kete.carikla kunci dkt bilik..cari punye cari xjumpe..gelabah dah aku ni..1st thing yg buat, g tgk kete dkt parking..alhamdulillah ade pon..naik baik tngkt lapan bilik aku crk lg...xjumpe jugak..takut btul.nasib baik si die ade..hehe
last2 g tanye dkt front desk, ade tak jumpe kunci kereta..org 2 jawab de dgr pasal kunci ni..so die pon wat la all the calls sume..lastly my key has been found by somebody and give it to d security..alhamdulillah.sgt baik hati org itu.aku doakan die dimurahkan rezeki sebab baik hati..
Misteri misteri..hehe

3 comments:

amin said...

sape 'si die' tu? cmne la blh lupe.. apa la yg tgh diangankan tu.. pasni jgn lupa2 lg eh cik akak..=p -amin-

mama husna said...

hah, lepas ni cicir apa pulak? ckp adik nisa suka cicir brg, dia pun sama daaa...muahahaha!
eh bell, ko dah sihat lum?

NabilahMazalan said...

dah sihat dah kak..2 la...same je aku ni..wakakaaka