Tuesday, January 3, 2012

Update and update



Assalamualaikum semua...sangatlah berhabuk blog ni since a year dh tak hapdate...klu org semput sedut habuk ni, mmg terbaikla..bak kate sepah, 'semput!!!'...hihi...
A lot of big things happened in my life since this blog tak berhapdate..meh kite wat rumusan.
1. My Wedding Day (21 January 2011)
My loving hubby,mohd nooramin, i love you very much..thanks sbb sabar ngn i ni..hihi
Dis picture ms hari berlangsungnya esok, 22 Januari 2011

2. My family move to Melaka (23 April 2011)
My family pindah melaka, esok tu mak terus admitted hospital besar melaka..masa dkt hospital ni, aku, adik nisa, nadia, n ibu gilir-gilir jage mak...

3. My grandmother passed away (30 June 2011)
Mak meninggal disebabkan oleh kanser kolon. mmg ramai yang boleh survive but maybe mak dah tua, xlarat nak tanggung sakit after operation...she passed away dkt hospital after almost a month dkt hospital putra, melaka...Al-fatihah to mak, semoga Allah mengangkat darjat mak ke tempat yang tinggi di sisi Nya..we love you very much mak..



Dis picture ms mlm berinai, selepas nikah. mak yang comel n kecik ade dkt tgh2..tenggelam mak sbb kecik je...:))

4. Family yang sakit, keluar masuk hopital
- Mak
- Atok Aji
- Pak Lang teksi
- Pak Long Lubok cina
- Pak Anjang

Kalau ade tertinggal bgtau k...

5. Pregnant and misscariege ( 23 Disember 2011)
Ni yang nak sebak sikit ni...setelah nk dkt setahun kahwin, i pregnant but xlame la seronok ny..pg jumaat 23 hb ni aku g klinik, wat upt n scan, alhamdulillah ade la..mmg xtipu la..but blk dr klinik, ade bleeding, i thought implantation bleeding, but berlarutan smpi ptg..after maghrib skt sgt perut, trus g GH, hmmm... gynea scan kosong dah..meleleh la gak dpn doktor..but xpela...baru nk msk 5 weeks...boleh try lg..nnt la cite pjg lg..sebak lg ni..xleh nk ulas pjg2...:"(


Dat's all ya...

1 comments:

People said...

kawan saya ini orgnya selalu tabah dan +ve.... :)